Asociația Pizzaioli in Giro per il Mondo. Este o asociație non-profit și, mai ales, unul dintre cele mai efervescente fenomene online din domeniul gastronomiei. Pizzaioli din întreaga lume, înving granițele distanțelor și ale diverselor culturi și își mută secretele și descoperirile, rețetele și evoluția în grupul care astăzi se apropie de 31.000 de membri activi.

Înființat din pasiune pentru pizza, pentru a găsi și împărtăși cele mai bune ingrediente, pentru minuțiozitate în a evolua și a învăța totul despre pizza, PGM este mai mult decat simplă socializare. Este o comunitate bazată pe reguli de bun simț, pe valori comune, tehnici și rețete împărtășite.
Și devine, astfel, o adevărată enciclopedie de cunoștințe și sfaturi profesioniste, de care orice pizzaiolo își dorește să aibă parte.

Intră și tu în comunitatea PGM România

Înscrie-te la concurs! Fie că ești pasionat de pizza, fie că reprezinți o pizzerie sau restaurant, participarea la East European Championship este recunoașterea ta ca pizzaiolo, validată de cei mai mari maeștri din domeniu.
Categoriile concursului vor fi: Pizza Classica, Pizza Margherita STG, Pizza Gourmet. Pentru detalii complete accesează linkul regulamentului de concurs.

Pizza Fest East European Championship aduce celor care optează pentru această mare oportunitate, un curs intensiv susținut de Maestri Istruttore, Cătălin SECUIAN și Vlad GHERO, pe care niciun pizzaiolo nu își dorește să îl rateze. Vezi mai multe detalii aici.

Juriu